Šventinis valgiaraštis – su mėgstamiausiais patiekalais

Bulviniai blynai su šviežių grybų padažu / Astos Černės nuotr.
Bulviniai blynai su šviežių grybų padažu / Astos Černės nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Svarstote, kaip įdomiau ir prasmingiau paminėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną? Turime jums pasiūlymą!

Siūlome prisiminti savo močiučių ir prosenelių receptus ar pasinaudoti mūsų idėjomis ir pasigaminti lietuviškų užkandžių, įvairių mišrainių, išsivirti gradžios sriubos ar pasigaminti šaltibarščių, na, o desertui išsikepti obuolių ar duonos pyragą.

Taip pat skaitykite: Savaitgalio valgiaraštis: gardžios pietų idėjos

Mišrainės

{recipe|2538}
{recipe|2537}
{recipe|1487}

Sriubos

{recipe|877}
{recipe|2539}
{recipe|1992}

Užkandžiai

{recipe|1434}
{recipe|2223}
{recipe|3667}
{recipe|1624}

Karštieji patiekalai

{recipe|1957}
{recipe|2503}
{recipe|3604}

Desertai

{recipe|22}
{recipe|4487}
{recipe|4504}