„Taco“ krepšeliai su faršu

„Taco“ krepšeliai su faršu / Redakcijos archyv.
„Taco“ krepšeliai su faršu / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Mūsų virtuvėje – vėl meksikietiški skoniai! „Taco“ krepšelius su faršu ir daržovėmis pasigaminsite lengvai, kaip 1–2–3.

Jums reikės: 300 g faršo, 10 g prieskonių mišinio „Santa Maria Taco“, šaukšto aliejaus, 50 ml vandens, 5 vnt. „Santa Maria Taco“ krepšelių, pagal skonį salotų lapų, saldžios geltonosios paprikos, agurko, vyšninių pomidoriukų ir svogūno, po 1 a. š. „Santa Maria Tex Mex“ mirkomojo padažo ir „Santa Maria Taco“ švelnaus padažo kiekvienam krepšeliui.

  • Įkaitintame aliejuje pakepinkite faršą.
  • Suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
  • Po minutės įpilkite vandens ir leiskite mėsai dar kelias minutes pasitroškinti.
  • Norimo dydžio gabalėliais supjaustykite visas daržoves.
  • Iki 125 °C įkaitintoje orkaitėje „Taco“ krepšelius kepkite 15 min.
  • Į kiekvieną krepšelį dėkite salotos lapą, faršo, visų daržovių ir pagardinkite abiem padažais.