Traški vištiena

Traški vištiena / Redakcijos archyv.
Traški vištiena / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Traškūs vištienos kąsneliai su mėgstamais padažais – puikus užkandis. O jei drauge patieksite šviežių daržovių, galėsite mėgautis gardžiomis salotomis su vištiena. Lengva, kaip 1–2–3.

Jums reikės: 400 g vištienos filė, 50 ml aliejaus, 50 g „Santa Maria“ traškios vištienos prieskonių mišinio, po šaukštelį „Santa Maria Tex Mex“ mirkomojo padažo ir „Santa Maria Taco“ švelnaus padažo.

  • Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
  • Į dubenėlį su vištieną supilkite aliejų ir prieskonius. Gerai išmaišykite, kad visi vištienos gabalėliai apliptų prieskoniais.
  • Skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jo paskleiskite vištieną.
  • Kepkite iki 220℃ įkaitintoje orkaitėje 15–20 min.