Traškūs svogūnų žiedai

Traškūs svogūnų žiedai / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Traškia plutele padengtas svogūno žiedas su mocarelos sūriu – puikus, greitai ir lengvai paruošiamas užkandis. Be to, visus jam reikiamus ingredientus rasite kiekvienuose namuose. Jokio specialaus pasiruošimo ir išlaidų!
Jums reikės: dviejų svogūnų, 100 g plonai pjaustyto mocarelos ar kito sūrio, 2 kiaušinių, 100 g miltų, 200 g džiūvėsėlių, po žiupsnelį druskos ir saldžiųjų paprikų miltelių, aliejaus kepti.
- Svogūnus nuvalykite ir supjaustykite žiedais. Suporuokite žiedus po du ir į jų tarpelį įsprauskite mocarelos sūrio juostelę.
- Kiaušinius išplakite su druska ir saldžiųjų paprikų milteliais.
- Svogūnų žiedus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Dar kartą merkite į kiaušinių plakinį ir vėl į džiūvėsėlius, kol visas svogūnas tolygiai pasidengs.
- Kepkite gerai įkaitintame aliejuje, iki gražiai apskrus.
- Iškeptus išdėliokite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
- Tiekite su mėgstamu padažu ir žalumynais.