Virtuvės eksperimentai: jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis
Artėjant Naujųjų metų šventei, dažnai susimąstome, kaip pasiruošti ir palydėti paskutiniąją metų dieną, kad kiti metai būtų sėkmingi?
Pagal kinų kalendorių 2014 metai – žaliojo medinio Arklio. Jis – žvalus, judrus, smalsus gyvūnas, nuolat ieškantis naujų įspūdžių ir nuotykių. Taigi, ir 2014 metai bus greitesni, aktyvesni, dinamiškesni nei 2013-ieji. Šiuos naujus metus rekomenduojama sutikti su draugais ir šeimos nariais prie žalia ar mėlyna staltiese padengto stalo. Per Naujuosius metus ant šventinio stalo turėtų būti bent vienas patiekalas iš žvėrienos ar raudonos mėsos, maisto porcijos – nedidelės, gurmaniškos.
Vilniuje įsikūrusio restorano Moon Garden Art Hotel virtuvės šefas Justinas Misius, kuris 2012-aisiais laimėjo geriausio virėjo titulą, pataria šventėms gaminti jautienos išpjovą, papuošiančią bet kurį šventinį stalą.
Straipsnio šaltinis – RsV agentūra AD VERUM