Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Jautiena
Gyvenimo būdas
Nieko tobuliau pietums nesugalvosit – sausai brandinta jautiena
Gyvenimo būdas
Gurmaniška vakarienė per 15 minučių: jautienos išpjova su grybų padažu
Virtuvė
Ant stalo karaliauja jautiena: kaip ją pagaminti lengvai ir su įkvėpimu
Gyvenimo būdas
Šaldiklis – draugas ir priešas? Patarimai ko vengti, kad mėsa išsaugotų savo gerąsias savybes
Gyvenimo būdas
Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?
Gyvenimo būdas
Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?
Gyvenimo būdas
Nuodėmės vertas kepsnys iš sausai brandintos jautienos – restorano efektas namuose per kelias minutes
Gyvenimo būdas
Norite paruošti romantišką vakarienę mylimajai? Štai keletas patarimų ir gardžių receptų
Gyvenimo būdas
Geriausi iš geriausių: 5 laiko patikrinti jautienos receptai iš viso pasaulio
Gyvenimo būdas
Kaip pagaminti jautieną skaniai ir be klaidų
Gyvenimo būdas
Jautienos kepsnys – kaip restorane! Kviečiame dalintis savo receptais!
Gyvenimo būdas
Kaip susikalbėti su didkepsniu – ką reiškia paslaptingi žodžiai „rare“ ir „medium“
Gyvenimo būdas
Pagrindiniai veikėjai virtuvėje: nugarinė, antrekotas, kumpis – kokius vaidmenis jie atlieka?
Gyvenimo būdas
Jautienos patiekalų pradžiamokslis – ką žinoti naujokams, kad visada pasisektų
Gyvenimo būdas
Griausmingas vakarėlis Vilniuje – ryškiausios garsenybės, baras-scena ir T.Swift žavėjęs maistas
Gyvenimo būdas
4 nebrangūs jautienos patiekalai visai šeimai: tiks ir vakarienei, ir nusinešti pietums į darbą
Gyvenimo būdas
D.Praspaliauskas rekomenduoja: jautienos antrekotas su daržovėmis
Gyvenimo būdas
Kartu su ekspertu pabandom iš naujo: jau sklinda Velykų kepsnio aromatas
Gyvenimo būdas
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Aktualu
Tobulas patiekalas – Budos dubuo: paruoš kiekvienas
Aktualu
Kad būtų sočiau – tirštos sriubos ir troškiniai
Aktualu
Jautienos karpačas su parmezanu ir alyvuogių aliejumi
Gyvenimo būdas
Ypatingas „52 kartai“ receptas rudeniui: jautienos kepsnys su grybais
Aktualu
Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai
Aktualu
Kepame lauke. Puikūs receptai
Aktualu
T. Šliažaitė: Raudona mėsa – sveikatos šaltinis ar nuodas?
Aktualu
Pasiilgusiems mėsos
Aktualu
Antradienio vakarienei – aštrios sriubos
Aktualu
Ypatinga penktadienio vakarienė
Aktualu
Mėsos kepimo gudrybės – pavyks net pradedantiesiems
Daugiau