Vytaras Radzevičius sukvietė bičiulius į maisto gaminimo dirbtuves
Vėlų ketvirtadienio vakarą stilingoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ šurmuliavo būrys smagiai nusiteikusių svečių. Veiklūs, žinomi, kulinarijai ir geram maistui neabejingi vilniečiai susirinko ne po vieną. Atvyko „X faktoriaus“ nugalėtojai Šarūnas ir Dovydas, Artūras Zuokas, Laisvė Radzevičienė su dukra Auguste, Kotryna Starkienė, Indraja Marcinkevičienė su dukra, fotografė Reda Mickevičiūtė ir kiti.
„Džiaugiuosi, kad susirinko tokia gausi palaikančiųjų komanda. Juk tai pirmas kartas, kai drauge ruošime bičiulių vakarienę NEFF virtuvėje, konkuruosime grupėse ir gerai leisime laiką. Nuo žmonijos atsiradimo pradžios bendravimas gaminant maistą žadina geriausias emocijas. Todėl malonūs netikėtumai ir gera porcija entuziazmo šiandien garantuoti!“ – kalbėjo susirinkusiems žinomas žurnalistas, televizijos laidų vedėjas, keliautojas ir kulinarinių knygų autorius Vytaras Radzevičius. Jam vakarienės metu buvo iškilmingai įteikti NEFF virtuvės ambasadoriaus Lietuvoje šefo marškiniai.
Pats V. Radzevičius į savo vedamą renginį atvyko su žmona Laisve, kuri taip pat pasveikino vyrą su naujuoju amplua. „Tai skirta tiems, kurie įdomiai gyvena. Todėl ir šiandien čia susirinko žmonės, kurie kokybiškai dirba, kokybiškai ilsisi, žino ko nori ir siekia tikslų. Šiuolaikiniame gyvenime esame apsupti naujausių technologijų, bet, patikėkite, NEFF virtuvė sugeba stebinti – joje viskas pritaikyta žmogui. Joje pabunda paprastas malonumas gaminti…“ – džiaugėsi V. Radzevičius.
Į Vilnių, specialiai į šį renginį atvyko ir žinomas šefas iš Norvegijos Øyvind Mebostad ir jo kurti patiekalai papuošė virtuvės entuziastų vakarienės ilgąjį stalą. Svečiai kartu gamino, o paskui ragavo žuvies, mėsos patiekalų, o smagią vakarienę vainikavo neįprastas „liepsnojantis desertas su vakuume marinuotomis braškėmis“.
„Nors NEFF yra naujiena Lietuvoje, tačiau šis prekės ženklas pirmuosius žingsnius žengė daugiau nei prieš 140 metų. Būtent tuomet Karl Andreas Neff Vokietijoje atidarė įmonę, kurios pagrindinis tikslas buvo įkvėpti žmones mėgautis maisto ruoša. Stebint šio vakaro renginį Čiop Čiop erdvėje, akivaizdu, kad tai vyksta iki šių dienų!..“ – įspūdžiais dalinosi Martynas Plyčiuraitis Plyčius, NEFF pardavimų vadovas Lietuvai.
Šis vakaras, tai pirmosios tokio pobūdžio NEFF maisto gaminimo dirbtuvės, kurios bus rengiamos mėgėjams ir virtuvės entuziastams Čiop Čiop kulinarinėje studijoje visus metus.