Ypatingasis savaitgalio valgiaraštis

Kiauliena toskanietiškai / Autorės nuotr.
Kiauliena toskanietiškai / Autorės nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2013-03-02 09:00
AA

Juk visi savaitgaliai ypatingi ar ne? Atsipučiame nuo darbų, galime daugiau laiko skirti sau ir šeimai, pabendrauti su draugais ar nuveikti ką nors smagaus. Gerą dieną verta pradėti skaniais patiekalais...

DIENOS RECEPTAS

Kiauliena toskanietiškai

4 asmenims. Pagaminsite per 30 min.

 

Produktai

10 valg. š. balazminio acto; 2 skiltelės česnako; 400 g kiaulienos; 125 ml vištienos sultinys; 4 valg. š. kvietinių miltų; 1 valg. š. alyvuogių aliejaus; 400 g pomidorų; po žiupsnelį druskos ir juodųjų maltų pipirų; 150 g pievagrybių.


Kaip gaminti

1. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

2. Kiaulienos gabaliukus pavoliokite miltų mišinyje ir apkepkite alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po keletą minučių.

3. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinkite česnakus ir supilkite actą bei sultinį. Suberkite smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinkite.

4. Tada vėl suberkite kiaulienos gabalus ir dar patroškinkite keletą minučių.

 

SIŪLOME IŠBANDYTI!

SALOTOS

Salotos su kepta mocarela / Mariaus Žičiaus nuotr.

 

SRIUBOS

Salotos su kepta mocarela / Mariaus Žičiaus nuotr.

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Salotos su kepta mocarela / Mariaus Žičiaus nuotr.

 

DESERTAI

Salotos su kepta mocarela / Mariaus Žičiaus nuotr.

 

SVEČIAMS

Salotos su kepta mocarela / Mariaus Žičiaus nuotr.