Ypatingasis savaitgalio valgiaraštis
Juk visi savaitgaliai ypatingi ar ne? Atsipučiame nuo darbų, galime daugiau laiko skirti sau ir šeimai, pabendrauti su draugais ar nuveikti ką nors smagaus. Gerą dieną verta pradėti skaniais patiekalais...
DIENOS RECEPTAS
4 asmenims. Pagaminsite per 30 min.
Produktai
10 valg. š. balazminio acto; 2 skiltelės česnako; 400 g kiaulienos; 125 ml vištienos sultinys; 4 valg. š. kvietinių miltų; 1 valg. š. alyvuogių aliejaus; 400 g pomidorų; po žiupsnelį druskos ir juodųjų maltų pipirų; 150 g pievagrybių.
Kaip gaminti
1. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.
2. Kiaulienos gabaliukus pavoliokite miltų mišinyje ir apkepkite alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po keletą minučių.
3. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinkite česnakus ir supilkite actą bei sultinį. Suberkite smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinkite.
4. Tada vėl suberkite kiaulienos gabalus ir dar patroškinkite keletą minučių.
SIŪLOME IŠBANDYTI!
SALOTOS
SRIUBOS
KARŠTIEJI PATIEKALAI
DESERTAI
SVEČIAMS