Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
„30 metų kartu – ieškoti, kurti, nesustoti“
Gyvenimo būdas
Įmonė, kurioje sveika gyvensena – prioritetas: darbuotojai motyvuojami net finansiškai
Gyvenimo būdas
Tokiais sūriais didžiuotųsi patys italai – kokia Rokiškyje įsikūrusios įmonės sėkmės paslaptis?
Gyvenimo būdas
Kaip vaikystėje: šimtmetį skaičiuojantis saldainių fabrikas siūlo lietuviško skonio sentimentus
Gyvenimo būdas
Kuo skiriasi mineraliniai vandenys: kodėl „Vytautas“ tinka šaltibarščiams, o „Birutė“ – blynams?
Gyvenimo būdas
Startuolis sukūrė išskirtinio lietuviško skonio traškučius – šaltibarščių ir cepelinų
Gyvenimo būdas
Ekologinio ūkio šeimininkai Giedrikai: „Kai vertybės sutampa, sujungia bendras darbas“
Aktualu
Garsaus romano įkvėpta kosmetikos linija jau trisdešimt metų skinasi kelią į vartotojų širdis
Gyvenimo būdas
Ar žinai, kada ir kaip Lietuvoje atsirado „Snickers“, „Mars“, „Raffaello“, „Nutella“, „Lion“ ir kiti pasauliniai skanėstai?
Gyvenimo būdas
Per pandemiją lietuviai pirko daugiau mėsos: kas buvo populiariausia?
Gyvenimo būdas
Kokią duoną valgysime rytoj? Lietuvių skonis per pandemiją pakito
Aktualu
„Švyturio“ pardavimo direktorius: „Nealkoholinio alaus pardavimai smarkiai išaugo“