35-ąjį gimtadienį Saugirdas Vaitulionis paminėjo draugų apsuptyje: „Jie – mano didžiausia dovana“
Penktadienio vakarą marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis gerų draugų apsuptyje šventė savo 35-ąjį gimtadienį. Žinomas vyras džiaugėsi, kad gimtadienio sveikinimai prasidėjo iš pat ankstyvo ryto. 186 – tiek žinučių atskriejo į S.Vaitulionio socialinio tinklalapio pašto dėžutę. Tiesa, pasidžiaugti ir padėkoti visiems sveikinusiems jis neturėjo kada, mat ruošėsi šventinei draugų vakarienei.
Pasveikinti į senamiestyje įsikūrusi restoraną atskubėjo būrys garsių žmonių. Nešini gėlėmis ir dovanomis į vakarienę atvyko Agnė ir Simonas Grigaliūnai, Erika Purauskytė, Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu Stankumi, Eglė Skrolytė su mylimuoju Jonu Elvikiu, Robertas Kalinkinas su žmona Agne, Simona Nainė, Kristina Kaikarienė, Dovilė Filmanavičiūtė, Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi, Elena Puidokaitė, Jogaila Morkūnas.
„Didžiausia dovana, kurią užgyvenau per savo trumpą gyvenimą, yra mano draugai. Jie yra visada šalia manęs – nesvarbu man linksma, ar liūdna. Dėl to man labai pasisekė“, – sakė S.Vaitulionis.
Jubiliato diena prasidėjo nuo draugių staigmenos. Artimiausios S.Vaitulionio bičiulės Agnė Jagelavičiūtė, A.Grigaliūnienė ir D.Filmanavičiūtė iš pačio ryto įteikė dovanų – ikrų ir šampano.
„Tai buvo iš tiesų netikėta ir labai skani staigmena. Nežinau, ar galėtų būti geresnė gimtadienio pradžia!“ – džiaugėsi marketingo specialistas.
S.Vaitulionis ne kartą socialinėje erdvėje minėjo, kad Vilnius yra jo mylimiausias miestas pasaulyje. Simboliška, jog gimtadienį vyras nusprendė švęsti restorane, pro kurio langus matyti senamiesčio panorama.
„Mano draugai žino, jog esu itin išrankus maitinimo įstaigoms. „Barboros svetainė“ yra vienas mylimiausių mano restoranų. Į vietą, pro kurios langus matyti Gedimino pilis, seniai norėjau sukviesti savo draugus. Gimtadienis tam puiki proga. Noriu padėkoti floristui Mantui Petruškevičiui, kuris pasirūpino gimtadieninio stalo dekoravimu. Jo gyvų gėlių puokštės restorane sukūrė tikrą pavasarį“, – dėkojo žinomas vyras.
Žvėrienos restorane vakaro svečiai skanavo elnienos ir tuno tartarus, elnienos steikus. Desertui laukė bazilikų panakota ir mėlynojo pelėsio sūrio pyragas su šaltalankiais.
„Išsirinkau tuos patiekalus, kuriuos jau anksčiau spėjau paragauti šiame restorane. Žinojau, kad nusivylusių veidų tikrai neišvysiu“, – juokėsi S.Vaitulionis.