Ant stalo – voveraitės: nuo užkandžių iki karštųjų patiekalų

Daugiaryžis su voveraitėmis / Fotolia nuotr.
Daugiaryžis su voveraitėmis / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2015-07-21 16:53
AA

Jei esate užkietėję grybautojai, veikiausiai jau ragavote patiekalų su pačių rinktomis voveraitėmis. Siūlome savo turimų receptų lobius papildyti ir tais, kurie guli Ji24.lt portale. Kiaušinienė, rizotas, sriuba ar troškinys – mėgaukitės pasigardžiuodami.

{recipe|1872}
{recipe|1153}
{recipe|3549}
{recipe|2720}
{recipe|3591}
{recipe|1287}
{recipe|852}
{recipe|180}
{recipe|1298}
{recipe|1840}
{recipe|1879}
{recipe|1297}
{recipe|2033}
{recipe|2064}
{recipe|1604}
{recipe|3483}
{recipe|2103}
{recipe|3547}
{recipe|3652}