Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Grybai
Gyvenimo būdas
Vytaras Radzevičius – apie grybavimo su žmona Laisve ypatumus: „Gyvenimo paradoksas!“
Gyvenimo būdas
V.Mičiulienė – apie gyvenimo pokyčius ir akimirkas su tėčiu: bendro pomėgio neatsisakė net apakęs
Gyvenimo būdas
Nors Dzūkija garsėja grybais, iš čia kilusi A.Kudabienė vaikystėje jais nesilepindavo: atskleidė priežastį
Gyvenimo būdas
Mikologės grybavimo strategijos: kur mėgsta augti baravykai ir kaip nepasiklysti miške?
Aktualu
Nijolė Narmontaitė stebina grybavimo laimikiais, o iš voveraičių gamina ir miltus
Aktualu
Grybaudami galite parsinešti ne tik miško gėrybių: kaip apsisaugoti nuo erkių
Aktualu
Grybų sezono ypatumai: ko ieškoti miškuose, o ko – parduotuvėse?
Aktualu
Grybų sezonas prasideda: kokias klaidas darome pajutę apsinuodijimo simptomus
Gyvenimo būdas
Trys būdai, kaip ilgam išsaugoti rudens gėrybes ir vitaminus
Aktualu
3 paprasti būdai, kaip išsaugoti rudens gėrybes ir vitaminus
Aktualu
Receptas skubantiems: sūriu apkepti baravykai
Aktualu
Garsenybės grybauja: nuo pilnų pintinių grybų iki sezono paslapčių
Gyvenimo būdas
Ypatingas „52 kartai“ receptas rudeniui: jautienos kepsnys su grybais
Aktualu
Gaminame iš grybų. Net 44 receptai!
Aktualu
Pyragai su rudens gėrybėmis
Aktualu
Visi į mišką grybų!
Aktualu
Ką reikia žinoti tiems, kurie savaitgalį planuoja grybauti
Aktualu
Su riešutais
Aktualu
Pikantiška avižinė košė su parmezanu
Aktualu
Sekmadienio vakarienei – apkepai
Aktualu
Kitokia vakarienė
Aktualu
Virtuvės šefo H. Blumenthalio receptai: grybų sriuba, gardus viščiukas ir zefyrai
Aktualu
6 įdarai gardiems virtinukams
Aktualu
8 maisto produktai, kurių nerekomenduojama pakartotinai šildyti
Aktualu
Grybų sūdymas. Išbandykite karštąjį ir šaltąjį būdą
Aktualu
Naujasis „Ji+7 dienos“ apie grybus – ir maistą, ir vaistą
Aktualu
Marinuojame burokėlius, agurkus ir grybus: 10 receptų
Aktualu
Ruošiame baravykus ir voveraites. 25 receptai
Aktualu
Sukurkite grybų pievelę savo sodyboje
Aktualu
Virtuvės šefo Martyno Žymanto patarimai, kaip ruošti bobausius. Patiekalo receptas
Daugiau