Idėjos pusryčiams: kavos ir avižų kokteilis
Kavos ir avižų kokteilis / „Ant medinės lentelės“
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A
Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė teigia, kad jai norisi gaminti stilingą, akiai patrauklų maistą, atrasti įdomius derinius ir sveikesnes alternatyvas. „Maistas yra vienas svarbiausių mūsų poreikių, kodėl nepavertus jo mažyte švente?“ – klausia Kristina.
Greiti pusryčiai, kurie kaip mat privers pašokti ant kojų. Tiems, kad mėgsta kavą ir avižas tikrai patiks. Beje, keistas dalykas, kuriam pritarė visi ragautojai – pirmas gurkšnis “hmmmm, kažkaip keista, neįprasta“, bet su kiekvienu gurkšniu vis skaniau. Galiausiai, kitą rytą vėl norėjosi kartoti.
1 porcijai reikės:
- 1 banano
- 120 ml. migdolų pieno (arba kito mėgstamo)
- 120 ml. stiprios kavos
- 1/4 stiklinės avižinių dribsnių
- 1 v.š. agavų sirupo
Gaminame:
- Paruošiame kavą, atvėsiname
- Sudedame visus ingredientus į trintuvą ir sutriname. Jei per tiršta – pilame dar pieno.
*Be gliuteno – naudojame avižinius dribsnius be gliuteno
Skanaus!
Daugiau receptų rasite www.antmedineslenteles.com