Idėjos pusryčiams: orkaitėje keptas avokadas su lašiša
Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė teigia, kad jai norisi gaminti stilingą, akiai patrauklų maistą, atrasti įdomius derinius ir sveikesnes alternatyvas. „Maistas yra vienas svarbiausių mūsų poreikių, kodėl nepavertus jo mažyte švente?“ – klausia Kristina.
Puikus pusryčių patiekalas. Sveikas, maistingas ir labai skanus. Keptas avokadas ypatingai skanus ir minkštas, jį puikiausiai galite derinti su savo mėgstamais ingredientais ir keisti įdarą pagal savo poreikius.
Reikės:
• 1 avokado
• 50 g. rūkytos lašišos
• 50 g. mocarelos
• Druskos, pipirų
• Česnakų laiškų pabarstymui
• Čili dribsnių (mėgstantiems aštriau)
Gaminame:
1. Avokadą pjaunam perpus, išskobiam šiek tiek vidaus, kad tilptų lašiša ir mozzarella.
2. Avokadų puseles perkeliame į kepimo skardą.
3. Į avokadą dedame rūkytos lašišos juosteles, mocarelą, pabarstome druska ir pipirais.
4. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 15 min.
5. Iškepusius pabarstome smulkintais česnakų laiškais ir, jei mėgstate aštriau, čili dribsniais.
Skanaus!
Daugiau receptų rasite www.antmedineslenteles.com