Kepame orkaitėje. 28 receptai!
Orkaitėje keptas maistas / Shutterstock nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Orkaitėje kepti patiekalai sveikesni, nes neprisigeria riebalų, kaip kepami keptuvėje, ir nepraranda visų vertingų medžiagų, kaip verdami puode. Be to, taip sutaupysite laiko – pašaukite į orkaitę ir pusvalanduką atsipūskite.
{recipe|300}
{recipe|464}
{recipe|515}
{recipe|587}
{recipe|1653}
{recipe|1722}
{recipe|2073}
{recipe|2573}
{recipe|2585}
{recipe|2684}
{recipe|3075}
{recipe|3346}
{recipe|3631}
{recipe|3894}
{recipe|4106}
{recipe|4216}
{recipe|4238}
{recipe|4571}
{recipe|4826}
{recipe|5043}
{recipe|5099}
{recipe|5386}
{recipe|5542}
{recipe|1018}
{recipe|4791}
{recipe|1467}
{recipe|5412}
{recipe|4781}