Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Mėsa
Gyvenimo būdas
Kiaulienos renesansas: receptai, atskleidžiantys naują mėsos skonį
Gyvenimo būdas
Legendiniai kotletukai lydi visą gyvenimą: štai ko reikia, kad iškeptumėte juos tobulai
Gyvenimo būdas
Visa tiesa apie kiaulieną: mėsininkas atskleidžia faktus, kurių galbūt nežinojote
Gyvenimo būdas
Kiaulienos sprandinė: kodėl ji tokia populiari ir mėgiama?
Gyvenimo būdas
Svarbiausia tobulo patiekalo sąlyga: kaip išsirinkti tinkamą kiaulienos dalį?
Gyvenimo būdas
Ar žinote, kuo skiriasi malta mėsa ir jau paruoštas faršas?
Gyvenimo būdas
Tapkite grilio meistrais – tobuli kepsniai iš riebesnės ir liesesnės kiaulienos
Gyvenimo būdas
Netikėtas grilio atradimas – kiauliena su kauliuku: išbandykite du receptus
Gyvenimo būdas
Šaldiklis – draugas ir priešas? Patarimai ko vengti, kad mėsa išsaugotų savo gerąsias savybes
Gyvenimo būdas
Be jokių nuolaidų kokybei: „Norfos“ natūraliai rūkyti mėsos gaminiai palankesni sveikatai
Gyvenimo būdas
Produktų šviežumas „Norfos“ lentynose – kas tai garantuoja?
Gyvenimo būdas
Ypatingas mėsos paruošimo būdas leidžia mėgautis puikiais patiekalais be vargo
Gyvenimo būdas
Žvėriena ir jos gaminiai pasiekiami kiekvienam: maistingos ir kokybiškos mėsos galima įsigyti internetu
Gyvenimo būdas
Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos
Gyvenimo būdas
Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?
Gyvenimo būdas
Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?
Gyvenimo būdas
Nuodėmės vertas kepsnys iš sausai brandintos jautienos – restorano efektas namuose per kelias minutes
Gyvenimo būdas
Kaip išsirinkti šviežią mėsą: svarbūs trys kriterijai
Gyvenimo būdas
Daugiau nei 30 metų jautieną tiekianti įmonė šviežią ir kokybišką mėsą pristato tiesiai į namus
Gyvenimo būdas
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Gyvenimo būdas
Išsikepkite šį mažiau nei 4 eurus kainuojantį sotų mėsos pyragą: su šeima jį gardžiai valgysite visą savaitgalį
Gyvenimo būdas
Prof. Rimvydas Laužikas: „Ant žarijų kepta mėsa atlaikė laiko išbandymus“
Gyvenimo būdas
Traški, kvapni ir su charakteriu: universalioji šoninė gardina įvairius patiekalus
Lady Gagos suknelė iš mėsos
Gyvenimo būdas
Kepsnio sėkmė priklauso nuo marinato: kokius skonius ir ingredientus pasirinkti?
Gyvenimo būdas
Kaip iškepti tobulus šašlykus: puikaus skonio paslaptis ir kokių klaidų nedaryti
Gyvenimo būdas
Kokį grilį rinktis ir kaip nebrangiai pasiruošti iškylų sezonui: mėsos kepimo triukais dalijasi „Rimi“ technologas
Gyvenimo būdas
Geriausi iš geriausių: 5 laiko patikrinti jautienos receptai iš viso pasaulio
Gyvenimo būdas
Kaip pagaminti jautieną skaniai ir be klaidų
Gyvenimo būdas
Mėsininkas atskleidė, kuo skiriasi malta mėsa ir faršas: kas sveikiau, iš ko greičiau pagaminsite
Daugiau