Kepame vištą. Receptai
Įdaryta višta / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Vištiena – bene populiariausia mėsa pasaulyje. Ji lengvai ir greitai paruošiama, skani, neriebi, joje gausu baltymų.
Gera, kokybiška vištiena labai tinka valgyti tiems, kurie skundžiasi virškinimo sutrikimais, kuriuos kamuoja podagra, diabetas, artritas, opos. Kadangi šioje mėsose gausu vitamino B6, jis teigiamai veikia nervų sistemą, stiprina organizmą.
Be to, vištiena padeda išvengti širdies ir kraujagyslių ligų, infarkto, insulto ir netgi peršalimo!
100 g vištienos turi tik 108 kcal.
TAIP PAT SKAITYKITE: Mitybos specialistė V.Kurpienė apie mitybą žiemą: „Pamirškite trintas sriubas ir daržoves, kurios mus vėsina“
{recipe|2229}
{recipe|4241}
{recipe|1196}
{recipe|323}
{recipe|2095}
{recipe|1265}
{recipe|1467}