Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Višta
Gyvenimo būdas
Vytaro Radzevičiaus fermoje atsirado naujas gyventojas: „Gali būti tragedija, o gal – komedija“
Gyvenimo būdas
Justiną Partikę vištidėje ištiko suknelės fiasko: parodė daugiau nei norėjo
Aktualu
Vilniuje – „kruvinas“ pasirodymas prieš vištų įkalinimą narvuose: Beata Nicholson kreipėsi į gyventojus
Aktualu
Jennifer Garner įsigijo neįprastą augintinę: dabar aktorę galima vadinti „vištų ponia“
Aktualu
Netekusi verslo sostinėje, tapo ūkininke
Aktualu
Kepame vištą. Receptai
Aktualu
Karališki patiekalai – višta ir jautienos didkepsnis. Receptai
Aktualu
Majonezo marinatą mėsai išstumia žolelės bei uogos. 15 vištienos receptų
Aktualu
Grilio specialistas N.Ižganaitis: šlakstydami mėsą alumi ar kitais skysčiais ją išdžiovinate
Aktualu
Šv. Kalėdos pagal Ruslaną Bolgovą: keptas viščiukas su 5 skirtingais įdarais
Aktualu
Gardūs kąsneliai: kepame žąsį, antį, vištą arba kalakutą
Aktualu
Perkantieji maisto prekes internetu dažniausiai renkasi vištieną
Aktualu
Kaip galime mėgautis grilio patiekalais šaltuoju metų laiku?
Aktualu
Skelbiame Ji24.lt konkurso „Sultinga vištiena“ laimėtojus!
Aktualu
Grilio patarimai: kokie ingredientai minkština mėsą?
Aktualu
Kaip taisyklingai kepti ant grotelių ir iešmų? Kuriuo atveju kokią mėsą kepti?
Aktualu
Skirtingos dalys kepa skirtingai: kurias mėsos dalis rinktis ir kaip iškepti gardų kepsnį?
Aktualu
Ji24.lt receptų konkursas „Sultinga vištiena“! Dalyvaukite ir laimėkite kepsninę!
Aktualu
Grilio karalienių patarimai: kaip iškepti tobulą kepsnį?
Aktualu
Kas atsirado pirmiau – višta ar kiaušinis?