Marinuota vištiena su daržovių salotomis

„Kikkoman Teryaki“ vištiena su daržovėmis
„Kikkoman Teryaki“ vištiena su daržovėmis
Šaltinis: Projekto partnerio turinys
A
A

Pietums pasigaminkite „Kikkoman Teriyaki“ padaže marinuotą vištieną su daržovėmis. Nepaprastai skanu!

„Kikkoman Teriyaki“ padažas marinavimui pagamintas iš natūraliai brandinto sojų padažo, vyno ir prieskonių. Idealiai tinka mėsai, paukštienai, žuviai ar daržovėms marinuoti. Išbandykite!

Vištiena Kikkoman Teriyaki marinate su įvairių daržovių salotomis

Jums reikės: 4 vnt. vištienos filė,100 ml „Kikkoman Teriyaki“ padažo marinavimui, 50 g ryžių acto, 50 g saulėgrąžų aliejaus, 50 g „Kikkoman“ natūraliai fermentuoto sojų padažo, 50 g medaus, kininių kopūstų, ridikėlių, paprikos, pomidorų, agurkų.

  • Įpjaukite vištienos filė gabaliukus, sudėkite į indą, užpilkite „Kikkoman Teriyaki“ marinatu ir palikite marinuotis per naktį.
  • Kepkite vištienos filė kol iškeps ir gražiai apskrus. Kol vištiena kepa, supjaustykite daržoves.
  • Sumaišykite ryžių actą, saulėgrąžų aliejų, „Kikkoman“ Sojų padažą ir skystą medų. Paruoštą užpilą užpilkite ant daržovių.
  • Vištienos filė supjaustykite riekelėmis ir dar karštą uždėkite ant salotų. Skanaus!
„Kikkoman Teryaki“ padažas
„Kikkoman Teryaki“ padažas