Mes žinome, kas garsenybes rengia, treniruoja ir dvasiškai ugdo. Tačiau ne mažiau svarbūs vyrai ir moterys sukasi prie garsių aktorių, muzikantų, sportininkų, technologijų žinovų ir verslininkų viryklių.
Dauguma jų gana jauni, atėję į Rihannos, Madonnos, Beyoncé, Barbros Streisand, Nicko Jonaso ir Priyankos Chopros, Christinos Aguileros virtuves įvairiais keliais – ir perduodami iš rankų į rankas. Žvaigždžių šefai – taip pat savo srities garsenybės, turinčios restoranus, pristatančios televizijos laidas, leidžiančios knygas ir uždirbančios milijonus dolerių per metus.
Juk jei sugebi patenkinti besilaukiančios Rihannos įnorius, paruošti Streisand mėgstamus taco, atspėti prie gerbėjų dėmesio pripratusių ir nervingų išskirtinių klientų nuotaiką, su įprastais svečiais susidorosi viena kaire. Arba tiesiog samčiu, šaukštu ir skaniais bei dažniausiai sveikais patiekalais. Beje, patys naujosios kartos virėjai atrodo nepriekaištingai – patarimas nepasitikėti liesu šefu, regis, beviltiškai paseno.