Režisierius Aleksandras Brokas su širdies drauge Grete Smičiūte mėgavosi gurmaniška vakariene
Vilniaus senamiesčio širdyje saulėtą antradienio vakarą rinkosi klasikinės prancūziškos virtuvės mylėtojai. Tarp jų buvo galima išvysti stiliaus ikoną Agnė Gilytę, taip pat didžiausių šalyje bankų, įmonių, organizacijų aukščiausio lygio vadovus ir kitus visuomenei svarbius asmenis.
Šventėje sukinėjosi ir režisierius Aleksandras Brokas su širdies drauge Grete Smičiūte. Nors pora susitikinėja jau beveik metus, retai ją pamatysi viešumoje. Buvęs dainininkės Kristinos Ivanovos sužadėtinis nemėgsta dėmesio.
Aleksandras ir Gretė kartu su kitais kviestiniais svečiais į jaukią draugiją susibūrė restorane „Astorija Brasserie“, kur jų laukė dar nematyto meniu pristatymas ir visa puokštė naujienų.
Vietą, anksčiau žinomą „Brasserie de Verres en Vers“ vardu, papuošė naujas pavadinimas, bordo spalva akį traukiantis solidus logotipas bei svarbiausias akcentas – tradicinis prancūziškas maistas. Jam vietą užleido beveik dešimtmetį vyravusios šiuolaikinės prancūziško restorano interpretacijos kūriniai.
Neįpareigojančioje brasserie aplinkoje baltas staltieses ir žvakes pakeičia paprastai patiekti, istorijos patikrinti itin kokybiški patiekalai, tad svečiai galėjo iš naujo patirti bei atrasti gero maisto ir vyno kultūros harmoniją – tai, kuo visuomet garsėjo Prancūzija.
Susirinkusieji taip pat lepinosi čia esančia unikalia vyno kolekcija. Ją sudaro vynai iš visų Prancūzijos regionų, o to turbūt nepavyktų rasti jokiame kitame sostinės restorane.