Riestainiai su faršu
Riestainiai su faršu / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Riestainiai su faršu tinka ir suaugusiųjų, ir mažylių stalui. Patogūs paimti ir skanauti užkandžiai taps kiekvieno vakarėlio populiariausiu valgiu.
Jums reikės: 150 g riestainių, 2 stiklinių pieno, 100 g jautienos ir kiaulienos faršo, 0,5 svogūno, po žiupsnelį druskos ir pipirų, saujelės petražolių, 1 kiaušinio.
- Riestainius užpilkite pienu ir palikite 15–20 min.
- Faršą sumaišykite su kiaušiniu, smulkintu svogūnu, druska, pipirais ir kapotomis petražolėmis.
- Suminkštėjusius riestainius išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje skardoje.
- Rankomis suformuokite faršo rutuliukus ir užpildykite visų riestainių vidų.
- Kepkite iki 180 ºC įkaitintoje orkaitėje 20 min.
- Iškepusius apibarstykite tarkuotu sūriu.