Riestainiai su faršu

Riestainiai su faršu / Redakcijos archyv.
Riestainiai su faršu / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Riestainiai su faršu tinka ir suaugusiųjų, ir mažylių stalui. Patogūs paimti ir skanauti užkandžiai taps kiekvieno vakarėlio populiariausiu valgiu.

Jums reikės: 150 g riestainių, 2 stiklinių pieno, 100 g jautienos ir kiaulienos faršo, 0,5 svogūno, po žiupsnelį druskos ir pipirų, saujelės petražolių, 1 kiaušinio.

  • Riestainius užpilkite pienu ir palikite 15–20 min.
  • Faršą sumaišykite su kiaušiniu, smulkintu svogūnu, druska, pipirais ir kapotomis petražolėmis.
  • Suminkštėjusius riestainius išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje skardoje.
  • Rankomis suformuokite faršo rutuliukus ir užpildykite visų riestainių vidų.
  • Kepkite iki 180 ºC įkaitintoje orkaitėje 20 min.
  • Iškepusius apibarstykite tarkuotu sūriu.