Saldus savaitgalio eksperimentas: gardūs batonėliai
Ar jau pasidavėte pavasariškam sveikos mitybos ir figūros tobulinimo bumui? Atrodo, atsispirti jam kartais tiesiog neįmanoma!
Metas kuo greičiau surasti atsakymus į pačius aktualiausius klausimus: ką, kaip ir kiek valgyti? O gal kažko išvis nevalgyti? Ar reikia atsisakyti desertų..?
Kad ir kokių priemonių ruošiatės imtis, netikėkite mitais, kad valgyti galima arba skaniai, arba sveikai. Ši kartais vis dar išgirstama nuomonė – visiška netiesa. Jei tik pakanka noro, kiekvienas iš mūsų gali susidaryti ir labai sveiką, ir labai skanų valgiaraštį. Nebijokite, ne tik iš salotų lapų ir kelių riešutų. Drąsiai siūlome į šį mitybos planą įtraukti ir saldumynus – tokio didelio gyvenimo malonumo tikrai negalima atsisakyti! Juolab, kad viską įmanoma suderinti su sveika mityba.
Šį savaitgalį pristatome labai sveiką, bet ne mažiau skanią idėją – sveikuoliškus grūdų bei riešutų batonėlius su medumi. Tokie batonėliai puikiai tiks ir užkandžiui, ir desertui. Be to, sandariame indelyje juos galite laikyti ir kelias dienas. Keliaudami į darbą, universitetą ar mokyklą, tiesiog įsimeskite vieną į kepimo popierių suvyniotą batonėlį į rankinę – ir sveikai užkąsite, ir pasiskaninsite dieną!
Kviečiame pasilepinti šiek tiek kitokiais, tačiau labai panašiais grūdiniais sveikuoliškais desertais!