Sveikas, skanus ir lengvai pagaminamas užkandis: ožkos sūrio brusketos

Brusketos su ožkos sūriu, riešutais ir medumi / „Ant medinės lentelės“ nuotr.
Brusketos su ožkos sūriu, riešutais ir medumi / „Ant medinės lentelės“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė teigia, kad jai norisi gaminti stilingą, akiai patrauklų maistą, atrasti įdomius derinius ir sveikesnes alternatyvas. „Maistas yra vienas svarbiausių mūsų poreikių, kodėl nepavertus jo mažyte švente?“ – klausia Kristina.

„Ant medinės lentelės“ autorė Kristina
„Ant medinės lentelės“ autorė Kristina / Asmeninio archyvo nuotr.

5 ingredientai = tobulas skonis

Reikės:

  • 1 prancūziško batono
  • 100 g. minkšto ožkos sūrio
  • 100 g. graikinių riešutų
  • 1 v.š. medaus
  • Šviežio baziliko

Gaminame:

  1. Prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis ir paskrudiname orkaitėje.
  2. Tepame ožkos sūrio, pabarstome riešutais, apšlakstome medumi.
  3. Patiekiame su šviežiu baziliku.
    „Ant medinės lentelės“ logo
    „Ant medinės lentelės“ logo / „Ant medinės lentelės“ nuotr.

    Skanaus!

    Daugiau receptų rasite www.antmedineslenteles.com