Turguje sultinį verdantis Mykolas Vyšniauskas didžiuojasi, kad jo mama – garsi TV laidų vedėja

Mykolas Vyšniauskas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Mykolas Vyšniauskas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Remigija Paulikaitė
Šaltinis: Žmonės
A
A

Norint paragauti jo virto sultinio ir tik ką iš krosnies ištrauktų bandelių į sostinės Kalvarijų turgų reikėtų išsiruošti ankstėliau. Ten įkurtame kioske „Pilni žandai“ šeimininkaujantis Mykolas VYŠNIAUSKAS (24) džiūgauja, kad tie patiekalai tokie populiarūs, jog kartais įdienojus jų nebelieka...

„Tačiau kiekvieną dieną būna minčių, kad šiandien niekas neateis ir man teks kioską uždaryti. Su laiku nerimas kiek sumažėjo, bet visiškai neišnyko“, – prisipažįsta balandžio 30-ąją pirmąjį „Pilnų žandų“ ir 24-ąjį savo gimtadienį švenčiantis Mykolas.

„Man labai patinka turgus, – pasakoja, kodėl kiosko verslui pasirinko šią vietą. – Manau, kad tai – paskutinis apie maistą suprantančių žmonių bastionas. Turguje nėra melo – ten negali būti nenuoširdus.“ Tikina, jog turgaus senbuviai jį priėmė draugiškai, išsyk daugelis pažino, kad yra televizijos žvaigždės Editos Mildažytės sūnus.

Lėtai virto sultinio receptas – Žmonės.lt prenumeratoriams.

„Į kioską mama užsuka retai, čia sukelia chaosą ir niekada nemoka už sultinį su bandelėmis – mano, kad