Uogų, jogurto ir javainių desertas

Granola su uogomis / Vida Press nuotr.
Šaltinis: Elaima.lt
A
A
Desertas lauke? Žinoma, jei tik šviečia saulė. O jei orai nelepina, tiks ir balkonas. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės skaniu maistu, gera kompanija ir vasara.
6 porcijoms reikės:
- 300 g įvairių uogų,
- 2 šaukštų medaus,
- 3–4 imbierinių sausainių,
- 100 g skrudintų javainių,
- 500 g graikiško jogurto,
- šviežių uogų ir medaus apšlakstyti.
Uogas ir medų dubenyje atsargiai sutrinkite šakute ir sumaišykite. Imbierinius sausainius susmulkinkite, sumaišykite su javainiais.
Į dideles stiklines sluoksniais dėkite: sutrintas uogas, imbierinių sausainių ir javainių mišinį, jogurtą. Laikykite šaldytuve. Patiekite su šviežiomis uogomis, apšlakstykite medumi.