Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Komentarai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Uogos
Gyvenimo būdas
Šaldytos uogos bei grybai – nepamainomi šventinių patiekalų ingredientai: ekspertė primena, kaip teisingai juos atšildyti
Gyvenimo būdas
Augant ne tik derliui, bet ir kainoms, verta produktus šaldyti: sutaupysite bei sukaupsite vitaminų
Gyvenimo būdas
Serbentų panaudojimo galimybės – beribės: norintiems sutaupyti pravers tiek uogos, tiek lapai
Gyvenimo būdas
Užsišaldę uogų ne tik pasiruošite šaltajam sezonui, bet ir sutaupysite: technologė dalijasi patarimais
Aktualu
Apie daržoves ir vaisius rudenį – valgyti savo, bet apdorotas, ar šviežias atvežtines?
Aktualu
Sekmadienio saldėsiai: pyragai su uogomis ir vaisiais
Aktualu
Sultys – ir šaltibarščiams, ir šerbetui. Receptai
Aktualu
Saldus vestuvių stalas: gudrybės šventės jaukumui sukurti
Aktualu
Vaivorykštė lėkštėje: kokių medžiagų turi skirtingų spalvų vaisiai, daržovės ir uogos?
Aktualu
Kiek uogų galima suvalgyti per dieną?
Aktualu
Majonezo marinatą mėsai išstumia žolelės bei uogos. 15 vištienos receptų
Aktualu
20 receptų su uogomis: blynai, pudingai, pyragėliai, tortai
Aktualu
Braškių metas: kokios savybėmis pasižymi šios uogos? Receptai
Aktualu
Kaip auginti avietes ir sulaukti gero derliaus. Pataria specialistas
Aktualu
Vasaros belaukiant: uogų ir maskarponės desertas per 15 minučių
Aktualu
Neigiamo kaloringumo produktai: įtraukite į meniu ir lieknėkite