Užkepti kukurūziniai traškučiai „nachos“

Užkepti kukurūziniai traškučiai „nachos“ / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Išmokite pasigaminti puikų užkandį draugams – užkeptus kukurūzinius traškučius „nachos“. Juos labai smagu valgyti, o paruošti lengva, kaip 1–2–3.
Jums reikės: kukurūzinių traškučių „Santa Maria Nacho“, 300 g jautienos faršo, 1 v. š. aliejaus, 50 ml vandens, 15 g prieskonių mišinio „Santa Maria Taco“, mirkomojo sūrio padažo „Santa Maria Nacho“, švelnaus padažo „Santa Maria Taco“, žaliųjų Jalapeno pipirų, geltonos saldžiosios paprikos, vyšninių pomidorų, 200 g tarkuoto sūrio.
- Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite faršą.
- Suberkite prieskonius, supilkite vandenį ir maišydami pakepkite dar kelias minutes.
- Lėkštėje išdėliokite kukurūzinius traškučius. Ant jų dėkite keptą faršą ir smulkiai pjaustytas daržoves.
- Pagardinkite padažais, apibarstykite sūriu ir kepkite 220 ℃ temperatūroje, kol išsilydys sūris.