Vakarienei – 10 gardžių blynelių receptų

Blyneliai / Fotolia nuotr.
Blyneliai / Fotolia nuotr.
Šaltinis: 15min.lt
A
A

Blynai – tai maistas, kurį mėgsta ir maži, ir dideli. Juolab kad jų variacijų yra devynios galybės…

Ką valgyti vakarienei? Patarti būtų sunku jau dėl to, kad skiriasi poreikiai… Juk kai kurie žmonės dieną paskubomis kažko užkanda ir tik vakare, grįžę namo po darbų, ruošia kažką rimtesnio. Kiti, ypač tie, kurie rūpinasi savo svoriu, sočiau pusryčiauja, pietauja, o vakare tik lengvai ko nors užkanda. 

Blynai galėtų būti tas tarpinis variantas – tarp sotumo ir lengvumo. Na, o jei laikotės dietos, galima apsiriboti vienu kitu blyneliu prie arbatos. Be to, galite juos kepti sveikesnius, rinktis ne baltus kvietinius miltus, o, tarkime, speltą, įmaišyti tarkuotų obuolių, moliūgų, salierų, morkų ir kt., gardinti sėklomis (linų sėmenų, ispaniškųjų šalavijų, sezamų ir t. t.). Jie mėgstate blynus, bet nenorite kepti jų ant riebalų, verta įsigyti specialią keptuvę, kuriai nebūtinas aliejus. Kai kuriuos blynelius, ypač iš varškės ir daržovių, galima kepti  orkaitėje.

Jūsų dėmesiui, kelios nesudėtingos blynelių idėjos.

{recipe|118}
{recipe|703}
{recipe|1450}
{recipe|1633}
{recipe|1655}
{recipe|1726}
{recipe|1730}
{recipe|1735}
{recipe|1766}
{recipe|1954}

! DAUGIAU GARDŽIŲ BLYNELIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA.