Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Komentarai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Blynai
Aktualu
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Aktualu
Blynai ir blyneliai: įvairios jų rūšys ir kepimo gudrybės
Gyvenimo būdas
Vedybų planuotoja Teresa Ulozienė: „Iš širdies paruoštas maistas – taip pat meilės išraiška“
Aktualu
Per šias Užgavėnes pasimėgaukite netradiciniais blynų receptais
Aktualu
Michaelo Douglaso dukra vaikystėje manė, kad jos tėtis – blynų kepėjas
Kultūra
Rumšiškėse pristatyti trispalviai blynai – kaip juos paruošti kitaip?
Aktualu
Lietiniai su įvairiais įdarais
Aktualu
Blynų puota!
Aktualu
Šiandien vakarieniausime 5 šalyse
Aktualu
Sveiki blynai iš 2 ingredientų
Aktualu
Vaikų dienos vaišės
Aktualu
Lėkštėje – pirmosios uogos ir žalumynai
Aktualu
Sekmadienio pietums – blynai
Aktualu
Lietiniai su keptais burokėliais ir ožkų sūriu
Aktualu
Patiekalai su daržovėmis
Aktualu
Lietiniai ir sau, ir persirengėliams!
Aktualu
Erika Vitulskienė atskleidžia blynų be miltų receptą
Gyvenimo būdas
Septynios auksinės čirvinių blynų kepimo taisyklės
Aktualu
Blynai su karamelizuotais bananais
Gyvenimo būdas
Užgavėnės kvepia blynais. Žinomos moterys dalijasi jų receptais
Aktualu
Etnologė Eglė Valentė: „Užgavėnės – bendruomenės terapinis procesas“
Aktualu
Ką per Užgavėnes valgyti sveikuoliams?
Gyvenimo būdas
Užgavėnės Rumšiškėse: nuo persirengėlių parado iki blynų puotos
Gyvenimo būdas
Gyvajame blynų muziejuje - dar neragauti patiekalai, bus sveikatai naudingų blynų
Aktualu
Laura ir Šarūnas Mazalai atidarė „Vaflių namus“: sukviesti bičiuliai ragavo patiekalų be glitimo
Aktualu
Vakarienei – gardūs lietiniai
Aktualu
Lietiniai: pasisaldinkime gyvenimą. 20 receptų
Aktualu
Vakarienei – gardūs blyneliai
Aktualu
20 receptų su uogomis: blynai, pudingai, pyragėliai, tortai
Aktualu
Gaminame iš tešlos: garsaus kulinaro patarimai ir receptas
Daugiau