Vakarienei – indiška virtuvė: nuo užkandžių iki karštų patiekalų
Indiškas kedžeri / Tinklaraščio "Duonos ir žaidimų" nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Bene ryškiausia prieskonių karalienė yra Indija. Tiek kvapų, tiek skonių, tiek įvairių patiekalų, o svarbiausia – gardžių. Šis vakaras tebūnie pagal indų tradicijas.
Kaip jūs tą nuotaiką sukursite, priklauso nuo jūsų fantazijos. Ryškūs drabužiai, papuošalai, smilkalai, gal ir muzika kokia tiks iš kino filmų...
Tačiau vakaras be maisto būtų nusikaltimas. Indiška sluoksniuota duonelė paratha, sūris panyras, indiškai paruoštos krevetės, ryžiai ar kiauliena... Turėsite iš ko pasirinkti ir sudaryti savo vakarienės valgiaraštį.
{recipe|2924}
{recipe|1066}
{recipe|2152}
{recipe|1677}
{recipe|1516}
{recipe|2931}
{recipe|2928}
{recipe|4193}
{recipe|1177}
{recipe|1147}
{recipe|979}
{recipe|671}
{recipe|479}
{recipe|1450}
{recipe|1504}
{recipe|1514}
{recipe|2428}
{recipe|2389}
{recipe|2284}
{recipe|4559}
{recipe|4301}