Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Ryžiai
Gyvenimo būdas
Tyrimas: žmonės mano, kad riešutai ir bananai yra visų grūdo dalių produktai
Aktualu
Tobulas patiekalas – Budos dubuo: paruoš kiekvienas
Aktualu
Daugiaryžis – penktadienio vaišėms
Aktualu
Universalieji ryžiai
Aktualu
Nauji skoniai: rinkitės įvairesnius miltus
Aktualu
Pusryčius valgyti būtina
Aktualu
Ruošiame kruopų garnyrus: 4 receptai
Aktualu
Kaip greitai išdžiovinti šlapią avalynę
Aktualu
8 maisto produktai, kurių nerekomenduojama pakartotinai šildyti
Aktualu
Mokslininkai įvardijo produktus, kurie sukelia didžiausią priklausomybę
Aktualu
Tyrimas: viso grūdo produktai mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką
Aktualu
Gaminame iš ryžių: apkepai ir troškiniai. 10 receptų
Aktualu
Maisto produktai: jei valgomi netinkamu paros metu, kenkia jūsų sveikatai
Aktualu
6 japonų mitybos principai, kuriuos verta pasiskolinti
Aktualu
Patiekalai su kruopomis: rinkitės skaniausią
Aktualu
Rudųjų ryžių dieta: ne tik numesite svorio, bet ir išvalysite organizmą
Aktualu
Naudingiausių košių trejetukas ir keptos avižinės košės receptas
Aktualu
Kuo skaninti ryžius, kad jie būtų sveikesni
Gyvenimo būdas
Akvilė Kavaliauskaitė: juodieji ryžiai – verda ilgai, bet verti kiekvienos laukimo minutės
Aktualu
Virimo gudrybė, ryžių kaloringumą sumažinanti daugiau nei perpus
Aktualu
Vakarienei – indiška virtuvė: nuo užkandžių iki karštų patiekalų