NaujienosŽurnalas ŽmonėsŽurnalas Legendos
PrisijungtiPrenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
  • Žurnalas LEGENDOS
  • Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt
15min.lt
Žmonės.lt

Ryžiai

Tyrimas: žmonės mano, kad riešutai ir bananai yra visų grūdo dalių produktai

Tobulas patiekalas – Budos dubuo: paruoš kiekvienas

Daugiaryžis – penktadienio vaišėms

Universalieji ryžiai

Nauji skoniai: rinkitės įvairesnius miltus

Pusryčius valgyti būtina

Ruošiame kruopų garnyrus: 4 receptai

Kaip greitai išdžiovinti šlapią avalynę

8 maisto produktai, kurių nerekomenduojama pakartotinai šildyti

Mokslininkai įvardijo produktus, kurie sukelia didžiausią priklausomybę

Tyrimas: viso grūdo produktai mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką

Gaminame iš ryžių: apkepai ir troškiniai. 10 receptų

Maisto produktai: jei valgomi netinkamu paros metu, kenkia jūsų sveikatai

6 japonų mitybos principai, kuriuos verta pasiskolinti

Patiekalai su kruopomis: rinkitės skaniausią

Rudųjų ryžių dieta: ne tik numesite svorio, bet ir išvalysite organizmą

Naudingiausių košių trejetukas ir keptos avižinės košės receptas

Kuo skaninti ryžius, kad jie būtų sveikesni

Akvilė Kavaliauskaitė: juodieji ryžiai – verda ilgai, bet verti kiekvienos laukimo minutės

Virimo gudrybė, ryžių kaloringumą sumažinanti daugiau nei perpus

Vakarienei – indiška virtuvė: nuo užkandžių iki karštų patiekalų

  • Kontaktai
  • Rašykite redakcijai
  • Žmonės.lt prenumerata
  • Naudojimosi taisyklės
  • Žurnalų prenumerata
Žmonės
  • Sekite mus
Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.