Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Ryžiai
Tyrimas: žmonės mano, kad riešutai ir bananai yra visų grūdo dalių produktai
Tobulas patiekalas – Budos dubuo: paruoš kiekvienas
Daugiaryžis – penktadienio vaišėms
Universalieji ryžiai
Nauji skoniai: rinkitės įvairesnius miltus
Pusryčius valgyti būtina
Ruošiame kruopų garnyrus: 4 receptai
Kaip greitai išdžiovinti šlapią avalynę
8 maisto produktai, kurių nerekomenduojama pakartotinai šildyti
Mokslininkai įvardijo produktus, kurie sukelia didžiausią priklausomybę
Tyrimas: viso grūdo produktai mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką
Gaminame iš ryžių: apkepai ir troškiniai. 10 receptų
Maisto produktai: jei valgomi netinkamu paros metu, kenkia jūsų sveikatai
6 japonų mitybos principai, kuriuos verta pasiskolinti
Patiekalai su kruopomis: rinkitės skaniausią
Rudųjų ryžių dieta: ne tik numesite svorio, bet ir išvalysite organizmą
Naudingiausių košių trejetukas ir keptos avižinės košės receptas
Kuo skaninti ryžius, kad jie būtų sveikesni
Akvilė Kavaliauskaitė: juodieji ryžiai – verda ilgai, bet verti kiekvienos laukimo minutės
Virimo gudrybė, ryžių kaloringumą sumažinanti daugiau nei perpus
Vakarienei – indiška virtuvė: nuo užkandžių iki karštų patiekalų