Vegetariškas suvožtinis su „Kikkoman Teriyaki BBQ“ padažu

Vegetariškas suvožtinis / Elaima nuotr.
Vegetariškas suvožtinis / Elaima nuotr.
Šaltinis: Projekto partnerio turinys
A
A

Siūlome pasigaminti vegetarišką suvožtinį su ypatingu padažu.

Jums reikės:

  • 4 bandelių mėsainiams,
  • vidutinio dydžio baklažano,
  • 225 g (1 pakelis) graikiško sūrio griliui „Halloumi“ (galite pakeisti kitu sūriu kepimui ar tofu),
  • 100 g gražgarsčių,
  • 4–5 šaukštų „Kikkoman Teriyaki BBQ“ padažo su medumi,
  • 3 šaukštelių aliejaus.

Paruošimas

Supjaustykite baklažaną lygiomis riekelėmis. Aptepkite aliejumi iš abiejų pusių. Kepkite įkaitintoje keptuvėje 4 minutes iš abiejų pusių, užpilkite „Kikkoman Teriyaki BBQ“ padažo ant kiekvieno griežinėlio ir kepkite dar apie dvi minutes, apverskite. Graikišką (ar kitą pasirinktą) sūrį kepkite ant grotelių 1–2 min. kiekvieną pusę, kol gražiai apskrus. Bandeles taip pat šiek tiek paskrudinkite. Paruoškite suvožtinį.

Medaus atspalvio „Teriyaki BBQ“ padažas pagamintas natūraliai brandintu sojos padažo pagrindu, išskirtinį skonį suteikia sudėtyje esantis medus (6 proc). Puikiai tinka glazūruoti kepsniams, kepamiems ant grotelių. Likus 10–15 min. iki kepimo pabaigos aptepkite mėsą, paukštieną ar jūros gėrybes pasirinktu padažu ir kepkite, kol gražiai apskrus.

„Kikkoman Teriyaki BBQ“ padažas
„Kikkoman Teriyaki BBQ“ padažas / Gamintojo nuotr.