Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Skonis
Skonis
Sočiausias laikas amerikiečiams – padėkos diena: kaip jie kepa kalakutą
Skonis
Ką valgė senovės kuršiai: mėsa buvo ne kiekvienam
Skonis
Šaltibarščiai – ne vieninteliai: kokias šaltas sriubas per karščius valgo Europoje
Skonis
Iš Anglijos po visą pasaulį pasklidusią popietės arbatėlės tradiciją mėgo ir Sofija Smetonienė
Skonis
Pokylių stalo žvaigždė – kalėdinis vaisinis punšas: netikėti faktai ir receptas
Skonis
Elizabeth David – maištininkė, iš esmės pakeitusi britų virtuvę
Skonis
Austrės – delikatesas, menantis dinozaurų laikus
Skonis
Ropės – užkoduotos lietuvių genuose, bet tapo niekam nereikalingos: kodėl nusipelnė reabilitacijos
Skonis
Kantrybės reikalaujantis barbekiu procesas, kuriame pastangas atperka sultingas kepsnys
Skonis
Kuo garsėjo Vilniaus „Baltasis“, „Raudonasis“ ir „Žaliasis Štralis“
Skonis
Europa ant šventinio stalo: Berlyno spurgos, Kijevo kotletas, Nicos salotos, Vienos šnicelis, Bolonijos padažas
Skonis
Skonis – Teisingai išsuks tik žemaitis
Skonis
Skonis – Tėvas ir sūnus
Skonis
Chupa Chups – Saldainis ant pagaliuko
Skonis
Lašiniai – Šeimos gerovės atspindys
Skonis
Meduolių namelis – Tarsi iš pasakos
Skonis
Vėdarai – Delikatesas ar varguolių maistas?
Skonis
Duona – Iš rugių ir vandens
Skonis
Želė – Liulantis fenomenas
Skonis
Sofija Smetonienė – Delikatesai prezidentui
Daugiau