Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
„Norfa“
Gyvenimo būdas
Nieko tobuliau pietums nesugalvosit – sausai brandinta jautiena
Gyvenimo būdas
Antro šviežumo nebūna – mėsa arba šviežia, arba ne: kokią kiaulieną pasirinkti
Gyvenimo būdas
Neriam į rudens sezoną – kai lentynos pilnos konservuotų daržo gėrybių, pietus pagaminsite akimirksniu
Gyvenimo būdas
Gurmaniška vakarienė per 15 minučių: jautienos išpjova su grybų padažu
Gyvenimo būdas
Šie pusryčiai papirks bet kurį vaiką, o energijos užteks visai dienai!
Maistas
Ką turėti šaldytuve, kad greitai pamaitintumėte ir svečią, ir namiškį
Virtuvė
Ant stalo karaliauja jautiena: kaip ją pagaminti lengvai ir su įkvėpimu
Gyvenimo būdas
Daržovių patiekalai, kokių dar neragavote: nustebins netikėtu skoniu
Aktualu
Dėl užklupusios audros neveikia dalis parduotuvių: paskelbta, kurios kol kas uždarytos
Gyvenimo būdas
Visa tiesa apie kiaulieną: mėsininkas atskleidžia faktus, kurių galbūt nežinojote
Gyvenimo būdas
Kiaulienos sprandinė: kodėl ji tokia populiari ir mėgiama?
Gyvenimo būdas
Svarbiausia tobulo patiekalo sąlyga: kaip išsirinkti tinkamą kiaulienos dalį?
Gyvenimo būdas
Ar žinote, kuo skiriasi malta mėsa ir jau paruoštas faršas?
Gyvenimo būdas
Tapkite grilio meistrais – tobuli kepsniai iš riebesnės ir liesesnės kiaulienos
Gyvenimo būdas
Grilio sezonas įsibėgėjo: pažinkite šalį per skonį išbandę skirtingų šalių marinatus
Gyvenimo būdas
Iš kefyro – ne tik šaltibarščiai: ką galime iš jo gaminti ir kuo skiriasi nuo rūgpienio
Gyvenimo būdas
Netikėtas grilio atradimas – kiauliena su kauliuku: išbandykite du receptus
Gyvenimo būdas
Ko reikia tobulam desertui? Maža paslaptis, kuri daro stebuklus
Gyvenimo būdas
Lietuviška kiauliena – pasaulio virtuvėje: nuo sakartveliškų čenakų iki turkiškų kebabų
Gyvenimo būdas
Tik iš lietuviško pieno: kokius pieno produktus rinktis, kad skonis nenuviltų?
Gyvenimo būdas
Šaldiklis – draugas ir priešas? Patarimai ko vengti, kad mėsa išsaugotų savo gerąsias savybes
Gyvenimo būdas
Be jokių nuolaidų kokybei: „Norfos“ natūraliai rūkyti mėsos gaminiai palankesni sveikatai
Gyvenimo būdas
Kasdieniam stalui – natūralaus raugo duona, šventėms – nostalgiški tortai ir pyragai
Gyvenimo būdas
Produktų šviežumas „Norfos“ lentynose – kas tai garantuoja?
Gyvenimo būdas
Ypatingas mėsos paruošimo būdas leidžia mėgautis puikiais patiekalais be vargo
Gyvenimo būdas
Siurprizas pasitinkant šaltibarščių sezoną – naujo skonio marinuoti burokėliai
Gyvenimo būdas
Kai nėra laiko ar ūpo gaminti: kelios minutės – ir naminis maistas jau ant stalo
Gyvenimo būdas
Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos
Gyvenimo būdas
Sveikiems sąnariams ir gražiai odai – šaltienos gabalėlis su natūralaus kolageno užtaisu
Gyvenimo būdas
Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?
Daugiau