Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
„Norfa“
Gyvenimo būdas
Gardžiausi kiaulienos patiekalai šventėms: mėsininkas dalijasi kalėdinio skonio kepsnio receptu
Gyvenimo būdas
Šventiniam stalui – ypatinga jautiena: pagaminsite greitai ir be vargo
Gyvenimo būdas
Skaniausias pasaulyje varškės pyragas, kuris dings greičiau, nei spėsite paragauti
Gyvenimo būdas
Žuvies patiekalai Adventui ir šventėms: lengvi, gardūs ir sveiki receptai
Gyvenimo būdas
Daržovių meniu visai savaitei – nuo kasdieninių iki gurmaniškų savaitgalio patiekalų
Gyvenimo būdas
Pusryčiai, pietūs, vakarienė – mėsininkas pataria, kaip pasigaminti mėsos visai dienai
Gyvenimo būdas
Kol nusiplauni rankas, vakarienė – ant stalo: minkšti karbonadai per kelias minutes
Gyvenimo būdas
Mažas, bet galingas – tepamas sūrelis daro stebuklus
Gyvenimo būdas
Daržovių puota: nuo sriubos iki netikėtai skanaus pyrago
Gyvenimo būdas
Nespėjote pasigaminti pietų ar vakarienės? Už jus pagalvota ir padaryta
Gyvenimo būdas
Trys puikūs receptai vakarienei iš pieno produktų – būtinai išmėginkite!
Gyvenimo būdas
Patiekalai su rūkyta žuvimi: kartosite, nes bus labai skanu
Gyvenimo būdas
Nieko tobuliau pietums nesugalvosit – sausai brandinta jautiena
Gyvenimo būdas
Antro šviežumo nebūna – mėsa arba šviežia, arba ne: kokią kiaulieną pasirinkti
Gyvenimo būdas
Neriam į rudens sezoną – kai lentynos pilnos konservuotų daržo gėrybių, pietus pagaminsite akimirksniu
Gyvenimo būdas
Gurmaniška vakarienė per 15 minučių: jautienos išpjova su grybų padažu
Gyvenimo būdas
Šie pusryčiai papirks bet kurį vaiką, o energijos užteks visai dienai!
Maistas
Ką turėti šaldytuve, kad greitai pamaitintumėte ir svečią, ir namiškį
Virtuvė
Ant stalo karaliauja jautiena: kaip ją pagaminti lengvai ir su įkvėpimu
Gyvenimo būdas
Daržovių patiekalai, kokių dar neragavote: nustebins netikėtu skoniu
Aktualu
Dėl užklupusios audros neveikia dalis parduotuvių: paskelbta, kurios kol kas uždarytos
Gyvenimo būdas
Visa tiesa apie kiaulieną: mėsininkas atskleidžia faktus, kurių galbūt nežinojote
Gyvenimo būdas
Kiaulienos sprandinė: kodėl ji tokia populiari ir mėgiama?
Gyvenimo būdas
Svarbiausia tobulo patiekalo sąlyga: kaip išsirinkti tinkamą kiaulienos dalį?
Gyvenimo būdas
Ar žinote, kuo skiriasi malta mėsa ir jau paruoštas faršas?
Gyvenimo būdas
Tapkite grilio meistrais – tobuli kepsniai iš riebesnės ir liesesnės kiaulienos
Gyvenimo būdas
Grilio sezonas įsibėgėjo: pažinkite šalį per skonį išbandę skirtingų šalių marinatus
Gyvenimo būdas
Iš kefyro – ne tik šaltibarščiai: ką galime iš jo gaminti ir kuo skiriasi nuo rūgpienio
Gyvenimo būdas
Netikėtas grilio atradimas – kiauliena su kauliuku: išbandykite du receptus
Gyvenimo būdas
Ko reikia tobulam desertui? Maža paslaptis, kuri daro stebuklus
Daugiau