Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
ŽMONĖS CINEMA
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
„Pusryčiai, pietūs, vakarienė kartu su Norfa“
Gyvenimo būdas
Tobulas vaišių stalas Velykoms akimirksniu: kaip išsisukti, jeigu nėra galimybių ilgai gaminti?
Gyvenimo būdas
Saldžioji Velykų akimirka – nostalgiškas varškės pyragas „Draugystė“ taps šventės akcentu
Gyvenimo būdas
Rūkyta žuvis Velykoms – ką iš jos gardaus ir nesudėtingo pagaminti šventiniam stalui?
Gyvenimo būdas
Silkė – žuvų karalienė: ką iš jos paruošti šventiniam stalui?
Gyvenimo būdas
Šventiniai kiaulienos patiekalai: mėsininko patarimai, kaip iškepti tobulą kepsnį
Gyvenimo būdas
5 šonkauliukų paruošimo būdai: kaip iškepti minkštučius ir sultingus
Gyvenimo būdas
Du panašūs ir skirtingi – rūgpienis ir kefyras: kuo skiriasi ir kas žmones painioja
Gyvenimo būdas
Prasideda dešrelių ir šašlykų sezonas – ką skanaus grilinsime?
Gyvenimo būdas
Lėtai, bet užtikrintai: kaip iškepti tobulą jautienos kepsnį
Gyvenimo būdas
Iš tolo viliojantis legendinis kvapnus dūmas: kokią žuvį rinktis – karšto ar šalto rūkymo
Gyvenimo būdas
Lenktynės su kavinių kainomis: kaip pigiau ir skaniau pavalgyti namuose, kai nėra laiko ir jėgų
Gyvenimo būdas
Pusryčių sumuštinis ar salotos į darbą su rūkyta žuvimi – bendradarbiai prašys recepto
Gyvenimo būdas
Šaldyti mėsą ar ne? Laikykitės trijų taisyklių
Gyvenimo būdas
Mėsa ta pati, bet patiekalai skirtingi: ką pagaminti iš kiaulienos sprandinės
Gyvenimo būdas
Magiškos sviesto galios: kodėl jį dievina garsiausi šefai ir kur slypi skonio paslaptys
Gyvenimo būdas
Laiko patikrinti receptai: meistro patarimai, kaip paruošti populiariausius tradicinius kiaulienos patiekalus
Gyvenimo būdas
Netikėti būdai, kaip panaudoti pieno produktus: tokių skanėstų dar neragavote!
Gyvenimo būdas
Nuo pievų iki lėkštės: kaip jautienos kilmė veikia skonį?
Gyvenimo būdas
Patarimai, kaip skaniai valgyti ir turėti stiprius sąnarius: kuo čia dėta šaltiena?
Gyvenimo būdas
Inovacijos rūkytos žuvies gamyboje: laužomas vienas didžiausių mitų – apsidžiaugs tokios žuvies mėgėjai
Gyvenimo būdas
Kaip ilgiau išlaikyti šviežią ir skanią mėsą: mėsininkas dalijasi patarimais
Gyvenimo būdas
Pieno produktai išgelbės bet kokią vakarienę: ką iš jų gaminti?
Gyvenimo būdas
Jautienos troškiniai – tobulas maistas šaltajam sezonui: vos kelios taisyklės ir gaminsite lengva ranka
Gyvenimo būdas
Faršas ir malta mėsa – ne tas pats? Mėsininkas atskleidė esminius skirtumus ir pasidalino gardžiais receptais
Gyvenimo būdas
Norintys gyventi sveikiau renkasi jogurtą: šie receptai su jogurtu sužavės ir jus
Gyvenimo būdas
Burgerių menas: kaip sukurti tobulą jautienos mėsainį namuose?
Gyvenimo būdas
Rūkyta žuvis – vis dažnesnis produktas ant stalo: ką mėgsta lietuviai ir kaip išsirinkti išties kokybišką?
Gyvenimo būdas
Gardžiausi kiaulienos patiekalai šventėms: mėsininkas dalijasi kalėdinio skonio kepsnio receptu
Gyvenimo būdas
Šventiniam stalui – ypatinga jautiena: pagaminsite greitai ir be vargo
Gyvenimo būdas
Skaniausias pasaulyje varškės pyragas, kuris dings greičiau, nei spėsite paragauti
Daugiau