„Visiems, kurie svajoja lovoje praleisti savaitgalį, antrąją Kalėdų dieną arba sutikti Naujuosius...“ – gundo kulinarinių laidų ir knygų autorius, virtuvės šefas Alfas IVANAUSKAS (39). Lovoje – ne dėl to, kad sirgtumėte, o todėl, kad tikros šventės ir joje gali būti smagios ir skanios.
Prieš Kalėdas naują elektroninę receptų knygą „Kulinarinis viešbutis“ pristatęs kulinaras ir vėl į žiemos švenčių tradicija tapusius receptus pažvelgė kitaip. Kūčiukai, baltoji mišrainė, silkė ir kisielius – kiek kitokie, paliesti Alfo kulinarinės vaizduotės, suporuoti su neįprastais, tačiau derančiais ingredientais. Arba įgavę naują formą ir kitokią konsistenciją. „Šventei svarbūs du elementai – tradicija ir žavi staigmena. Todėl naujomis patirtimis susigundyti verta“, – sako Alfas.