Dainininkė Agnė SABULYTĖ (38) savo kūrybiškumą išlieja ne tik scenoje, bet ir virtuvėje. „Man patinka eksperimentuoti, pabodusiam produktui – burokėliui, kopūstui ar cukinijai – leisti suskambėti kitaip, o gal apskritai atrasti ką nors nauja, – sako. – Tokie atradimai dažniausiai baigiasi pripažinimu: tikrai skanu!“
Jau daug metų Agnė vadovaujasi intuityvia mityba: valgo tai, ko organizmui tada labiausiai norisi. „Galbūt maistas ne visada būna sveikas, – šypteli. – Bet tai leidžia man jaustis laisvai, nejusti prievartos. Pastebėjau: sąmonė, nepatirdama streso, kad jai kas nors draudžiama, dažniausiai visgi siūlo rinktis teisingai.“
Dainininkė yra vegetarė. „Nevadinu savęs nei sveikuole, nei vegane, nes mėgstu kavą, kruasanus, kitus saldumynus, – prisipažįsta. – Tačiau mano virtuvėje dominuoja augalinė mityba, prisitaikanti prie besikeičiančių sezonų. Dažnai eksperimentuoju su lietuviškomis sezoninėmis daržovėmis – šakninėmis, ankštinėmis, moliūginėmis. Kas sakė, kad cukinijos negalima paruošti kaip baklažano? Pabandau –