Gardžiam užkandžiui – įvairūs piršteliai
Parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių vadinamųjų pirštelių pusfabrikačių – žuvies, mėsos, bulvių ir pan. Daug kas juos mėgsta, nes tai greitas ir sotus užkandis.
Kur kas sveikiau šį patiekalą pasiruošti namie. Tiks ir šeimai, ir svečiams pavaišinti. Beje, jei jau šiaip ar taip nutarsite imtis šio darbo, pasiruoškite pirštelių daugiau. Gražiai juos išdėliokite į šaldiklį ant kepimo popieriumi užkloto kokio padėkliuko ar tiesaus indo, taip kad piršteliai nesiliestų vienas su kitu. Palaukite, kol sušals, tada suskirstykite porcijomis ir sudėkite į šaldymo indelius ar maišelius. Kam reikalinga visa ši procedūra? Jei į vieną krūvą sudėsite dar nesušalusius pirštelius, jie greičiausiai sulips tarpusavyje ir prireikus juos ruošti bus vargo. Tokie šaldyti naminiai piršteliai – puiki išeitis, kai reikia greitai pasiruošti sau pietus ar vakarienę.
Taigi jūsų dėmesiui – keletas pirštelių receptų!
Pirštelius labai gardu patiekti su naminiu padažu. Išsirinkite, ruoškite ir paragaukite!