Giedrė Barauskienė atskleidė 81 idėją, ką gaminti iš obuolių: dalijasi pyrago receptu

Giedrė Barauskienė / Asmeninio albumo nuotrauka
Giedrė Barauskienė / Asmeninio albumo nuotrauka
Remigija Paulikaitė
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Čia sudėjau, ką sužinojau, atradau ir išmokau gaminti iš obuolių“, – sako savo naujausią kūrinį – knygą „Viskas iš obuolių“ – pristatanti fotografė, žurnalistė, receptų knygų autorė Giedrė BARAUSKIENĖ (53).

„Mano vaikystės vasaros ir savaitgaliai bėgo Šilutės rajone, senelių ūkyje su didžiuliu sodu. Būdavau šalia, kai senelis obelis genėdavo, skiepydavo. Močiutė mums kepdavo obuolių blynus, virdavo obuolienes, džemus, – Giedrė pasakoja, kad obuoliai jai yra ypatingi, daug sentimentų keliantys vaisiai. – Senelių sodas užaugino mane, o dabar aš auginu savo sodą, kuriame yra įvairių vaismedžių.“