Ieva Swan atskleidė, kaip atrado sveiką mitybą: „Dabar neįsivaizduoju savo gyvenimo kitaip“

Ieva Swan / Žygimanto Gedvilos nuotr.
Ieva Swan / Žygimanto Gedvilos nuotr.
Pranešimas spaudai
Šaltinis: Žmonės
A
A

Socialiniuose tinkluose armiją sekėjų turinti tinklaraštininkė Ieva Swan traukia gerbėjų dėmesį puikia figūra, siūlomomis sveikų patiekalų alternatyvomis bei sporto ir stiliaus patarimais. Ji teigia, kad yra atradusi sėkmės paslaptį – socialiniai tinklai atspindi jos gyvenimą, o virtualiame pasaulyje ji yra tokia pat, kaip ir realybėje.

Kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ daugybe veiklų užsiimanti I.Swan pasakoja, kad jos gyvenimas yra labai įvairus, ir vieną, mylimiausią veiklą, išskirti būtų labai sunku.

„Manau, kad socialiniai tinklai puikiai atspindi mano gyvenimą. Aš mėgstu sportuoti, gaminti maistą, o mano receptai dažniausiai būna orientuoti į sveiką mitybą. Domiuosi mada, dirbu stiliste, tad mano gyvenime – visko po truputį“, – šypsodamasi pasakoja moteris.

Ieva Swan / Žygimanto Gedvilos nuotr.
Ieva Swan / Žygimanto Gedvilos nuotr.

Ieva atvirauja apie savo karjeros pradžią bei dalijasi mintimis, kad viskas prasidėjo dar tada, kai socialiniai tinklai nebuvo tokie populiarūs, kokie jie yra dabar.

„Tai buvo lyg užklasinė veikla – grįžusi po darbo dalindavausi receptais. Bet, kaip ir prieš 6 metus, taip ir dabar pagrindinės temos išliko tos pačios: sveika mityba, sportas, įvairūs aprangos įvaizdžiai“, – kalba tinklaraštininkė.

Ieva Swan / Tomo Petrovskio nuotr.
Ieva Swan / Tomo Petrovskio nuotr.

Moteris pasakoja, kad sveiką mitybą atrasti jai padėjo dabar jau buvęs vyras. Būtent jis jiems susipažinus parodė Ievai sveikos gyvensenos pusę. „Pradėjau gaminti sveikesnius receptus ir tiesiog nebesustojau. Vis ieškojau naujų ir dabar net neįsivaizduoju savo gyvenimo kitaip“, – tikina ji.

Ieva sako, kad mėgsta išbandyti skirtingų pasaulio virtuvių receptus, o ypač jai patinka meksikietiška virtuvė. Daug keliaujanti nuomonės formuotoja pasakoja, kad pasitaikius progai ji niekuomet neatsisako paragauti lankomos šalies tradicinių patiekalų.

Ieva Swan ir Simas Kučas / Asmeninio albumo nuotr.
Ieva Swan ir Simas Kučas / Asmeninio albumo nuotr.

„Prieš kelias savaites lankiausi Sakartvele. Išmėginau tokius tradicinius patiekalus kaip chinkali, chačapuri, charčio sriuba. Maistas labai patiko, žinoma, tačiau tokie patiekalai figūrai nėra labai naudingi. Bet, manau, norint patirti visus svečios šalies malonumus, maistas yra pirmoje vietoje“, – kalba I.Swan.

Pašnekovė tikina, kad kelionių metu valgymo taisyklių nėra – reikia savęs nevaržyti, o apie grįžimą į ritmą galvoti tik sugrįžus.

Ieva Swan ir Simas Kučas / Socialinių tinklų nuotr.
Ieva Swan ir Simas Kučas / Socialinių tinklų nuotr.

Taip pat Ieva atskleidžia, ar mėgsta ragauti naujus patiekalus ir kas, ruošiant maistą, jai yra svarbiausia. „Kol kas nelabai mėgstu eksperimentuoti. Bet, jei lankyčiausi Kinijoje, galbūt, vabaliukų ir paragaučiau. Nesu ta, kuri ragauja viską, ką jai siūlo. Man labai svarbi patiekalo išvaizda. Kad ir kaip tai skambėtų, pirmiausiai aš valgau akimis. Kai gaminu pati, man labai svarbu, jog maistas lėkštėje atrodytų vizualiai gražiai, o ar skanu – sužinosime paragavę“, – juokiasi žinoma tinklaraštininkė I.Swan.

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3.