Išbandyti žinomų maisto tinklaraštininkų receptai – naujame žurnale „Debesys“

Žurnalo „Debesys“ viršelis
Žurnalo „Debesys“ viršelis
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

„Debesys. Geriausi receptai“ – popierinė populiaraus Lietuvos maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ versija.

Blizgiame daugiau nei 100 puslapių leidinyje sugulė 100 penkerius metus rinktų sėkmingiausių receptų, dalis jų sukurti specialiai naujam žurnalui. Čia rasite patiekalų, skirtų įvairiausioms progoms: kalendorinėms ir asmeninėms šventėms, iškyloms, draugų susibūrimams ir ramiems savaitgalio pusryčiams su šeima.

Receptus gamino ir juos užrašė žinomi maisto tinklaraštininkai: Asta Černė („Saulėtos virtuvės blynai ir vafliai“), Dalia Raimonda Mačenskienė („Didžioji konservavimo knyga“), Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“) Solamita Sabaliauskaitė („Nauja draugystė su maistu“) ir kt.

Kuo „Debesys. Geriausi receptai“ dar ypatingi? Tinklaraštininkai dalijasi pačių išbandytais naminiais receptais, o paruoštas maistas dieviškai skanus. Toks, kokį tiekiame ant stalo brangiausiems žmonėms.

„Skęsdami iš puodų ir keptuvių (o kartais ir iš orkaitės) besiveržiančių garų debesyse, mokomės virtuvėse bandydami ir ragaudami, pasitikėdami mamų ir močiučių patirtimi, profesionalų patarimais, sava intuicija, draugų ir kolegų maisto tinklaraštininkų rekomendacijomis“, – sako žurnalo redaktorė, kulinarijos knygų autorė Asta Eigėlytė-Gunnarsson.

„Debesys. Geriausi receptai“ – tai su meile gamintas ir patiektas maistas, namų šiluma, jaukus laikas su šeima ir draugais namuose ar gamtoje.