Kaip ir ką valgyti sergant diabetu? Atsakymus rasite naujoje knygoje „Diabetas. Gaminkime sveikiau!“

Knygos „Diabetas“ viršelis / Redakcijos archyv.
Knygos „Diabetas“ viršelis / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Sergant diabetu labai svarbu tinkamas maistas ir gaunamų medžiagų kiekis. Ypatingas dėmesys renkantis produktus ir atidumas ruošiant maistą ilgainiui gali imti varginti. Kad nepritrūktumėte receptų idėjų ir naudingų patarimų, skaitykite naująją knygą „Diabetas. Gaminkime sveikiau!“.

Apie ką ši knyga? Apie tai, kad išgirdus ligos diagnozę nusiminti nereikia. Priešingai, galite padėkoti likimui už galimybę pakeisti savo gyvenimo kokybę, požiūrį, pradėti gyventi sveikiau, sąmoningiau, atsakingiau pažiūrėti į savo kūną. Mes skatiname neprarasti optimizmo ir gyvenimo džiaugsmo, raginame valgyti gardžiai ir sveikai, daugiau gaminti namuose ir kviesti svečius prie dailiai padengto stalo svečius.

Mes skatiname neprarasti optimizmo ir gyvenimo džiaugsmo, raginame valgyti gardžiai ir sveikai.

Ten, kur stilinga aplinka ir geros emocijos, ligos neturi ką veikti. Kaip sako patirtimi apie šią ligą pasidalinęs vaistininkas V. Skirkevičius, svarbu ne ką valgai, o kaip valgai. Taigi raskite laiko paieškoti produktų, gaminkite be skubos, lėtai, kaip receptų autorė A. Tvirbutienė. Raskite laiko pasimėgauti kiekvieno sveikesnio patiekalo kąsneliu ir padėkoti už galimybę turėti ant stalo kasdienės duonos. Viskas jūsų rankose ir jūs galite gyventi kokybiškai!

Sekite naujienas ir mūsų „Facebook“ puslapyje!

Knyga „Diabetas. Gaminkime sveikiau!“
Knyga „Diabetas. Gaminkime sveikiau!“ / Redakcijos archyv.