„Kuo netikėtesnis skonių derinys, tuo labiau man patinka“, – sako maisto tinklaraščio „Neatrasti skoniai“ autorė Laura GRIKIENĖ (30). Kulinarinėms improvizacijoms ją labiausiai įkvepia kelionės, naujos patirtys, žmonės.
Laura yra psichologijos ir žmogiškųjų išteklių specialistė. Tai – kasdienė jos veikla, na, o laisvalaikiu mėgsta gaminti, keliauti, ragauti įvairių kultūrų patiekalų.
Šeimininkauti pradėjo būdama studentė – kai ėmė gyventi savarankiškai ir mityba turėjo rūpintis pati. Jau tada mėgo fotografuoti, tad įamžindavo ir patiekalus. Tačiau nuotraukas parodydavo tik draugėms.
Lauros sekėjus labiausiai sudominęs receptas – Žmonės.lt prenumeratoriams.
Maždaug prieš porą metų bičiulės Laurą paskatino receptais dalytis plačiau. Nusprendusi kurti kulinarinę instagramo paskyrą, ji apgalvojo, kuo norės dalytis. „Supratau, kad man patinka ieškoti, bandyti netradicinius maisto derinius, – pasakoja, kodėl tinklaraštis pavadintas „Neatrastais skoniais“. – Smagu gaminti, kai aplanko įkvėpimas, iš tų ingredientų, kurių tuo metu norisi.“