Vasara – grilio ir kepsnių sezonas. Visas kiemas iškart pakvimpa, kai prie kepsninės stoja tinklaraščio „Illegal.food.bites“ kūrėjas Aivaras PROKŠA (30). Kepta ant žarijų, rūkyta, žemoje temperatūroje ilgai ruošta mėsa – Aivaro arkliukas.
Maisto gaminimas IT srityje dirbančiam Aivarui – tikra aistra. Tam jis skiria visą laisvalaikį. „Močiutė buvo medikė, bet labai gera kulinarė. Daug dalykų iš jos išmokau. Nuo vaikystės mėgau suktis virtuvėje, – pasakoja. – Tėvai dabar gyvena Vilniaus pakraštyje, yra kiemas, todėl gaminimas vis dažniau ėmė sietis su lauku ir kepsnine.“
Pradžioje vaizdo įrašus su savo kulinariniais eksperimentais ir atradimais Aivaras dėdavo į asmeninę paskyrą socialiniuose tinkluose. Vėliau ji išaugo į atskirą tinklaraštį „Illegal.food.bites“ – „nelegalūs maisto kąsneliai“.