Maisto tinklaraštininkei Kotrynai Stankuvei visuomet smalsu paragauti naujų skonių

Kotryna Stankuvė / Asmeninio albumo nuotrauka
Kotryna Stankuvė / Asmeninio albumo nuotrauka
Remigija Paulikaitė
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Supratau, kad šeimininkaujant mane labiausiai įkvepia noras paragauti ko nors skanaus. Todėl nusprendžiau taip pavadinti ir savo kulinarijos blogą“, – sako socialiniuose tinkluose kulinarinę paskyrą „Ko nors skanaus“ įdomiais receptais pildanti Kotryna STANKUVĖ (27).

Kotryna dirba maisto produktais prekiaujančioje įmonėje. Gastronominių temų tinklaraštis yra jos laisvalaikio pomėgis. „Idėją apie virtualią savo receptų paskyrą ilgai nešiojausi ir galvoje, ir širdyje, bet vis nustumdavau į šalį – atrodydavo, kad neturėsiu kuo pasidalyti, greitai baigsis idėjos, – prisimena stabdžiusius būgštavimus. – Vis dėlto, kaip vėliau paaiškėjo, šios baimės buvo nepagrįstos. Kai tai, ką darai, mėgsti, tiki teikiama nauda, kai esi nuoširdus – žmonės jaučia, todėl negali nesisekti. Todėl labai viliuosi, kad tinklaraštį pavyks paversti ir pagrindine veikla.“