„Mamos virtuvės paslaptys“ autorė Valda: kokiais sveikais dalykais ji gardina kepamus blynus

Valda Sabaitienė / Valdos Sabaitienes nuotrauka
Valda Sabaitienė / Valdos Sabaitienes nuotrauka
Remigija Paulikaitė
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Yra žmonių, kurie tą patį maistą gali valgyti keletą dienų. Man jis kaskart turi būti šviežiai gamintas“, – sako tinklaraščio „Mamos virtuvės paslaptys“ autorė Valda SABAITIENĖ (37).

„Dienomis projektuoju ventiliuojamus fasadus, o vakarais ir savaitgaliais mėgaujuosi laiką leisdama virtuvėje“, – juokiasi Valda. Pagal profesiją ji – inžinierė. Šeimininkauti pradėjo būdama mokinė – jau tada mama prašydavo, kad iškeptų blynų, nes dukters kepti – skanesni. Dabar jai virtuvę užleidžia ir artimieji, ir draugai. „Labai patinka atrasti naujų skonių, eksperimentuoti. Mėgstu išskirtinius, kokybiškus produktus“, – tikina.

Septynerių Ato ir penkerių metų Simo mama tinklaraštį „Mamos virtuvės paslaptys“ sukūrė prieš trejus metus. „Kai svarsčiau, kaip virtualų maisto dienoraštį pavadinti, pagalvojau, kad kiekviena mama turi savo paslapčių, kaip maistą padaryti maistingesnį, jame paslėpti kokių nors visai šeimai naudingų dalykų, – pasakoja. – Tokių turiu ir aš.

Tarkim, į kepamų blynų tešlą įdedu