Savaitgalio pietums – įvairiausių blynų puota
Blynų tortas su maskarponės kremu ir uogomis / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Vasaros virtuvė vilioja savo nenusakomai šviežiais skoniais. Ką privalote išbandyti? Ogi įvairiausius blynus – mažus ir per visą keptuvę. Juos galite skanauti su šviežiomis uogomis ir vaisiais, kepti iš daržovių, gardinti šviežutėlių grybų padažu... Mmm!
Trumpai tariant, fantazuokite ir improvizuokite, išbandykite tai, ko dar nesate ragavę. Skanių, sočių ir vasariškai smagių savaitgalio pietų! Jūsų dėmesiui – receptų šūsnelis.
{recipe|146}
{recipe|731}
{recipe|1089}
{recipe|1220}
{recipe|1222}
{recipe|1293}
{recipe|1303}
{recipe|1431}
{recipe|1578}
{recipe|1916}
{recipe|2228}
{recipe|2375}
{recipe|2448}
{recipe|2471}
{recipe|3591}
{recipe|3604}
{recipe|3747}
{recipe|4041}