„O ką skanaus?“ autorės Dovilės Dūdaitės pusryčių receptas: tokius galėtų valgyti 3 kartus per dieną

Dovilė Dūdaitė / Robertos Šakenytės nuotrauka
Dovilė Dūdaitė / Robertos Šakenytės nuotrauka
Remigija Paulikaitė
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Mano gyvenimas visada tekėjo dviem linijomis: meno ir maisto“, – sako tinklaraščio „O ką skanaus?“ autorė, laidų apie maistą kūrėja Dovilė DŪDAITĖ (32).

Nors nuo mažens labai mėgo piešti, baigė menų mokyklą, studijuoti Dovilė pasirinko tuo metu populiarius teisės mokslus. Prisipažįsta dėl to nesigailinti – būtent ten suprato, kad nuo prigimties nepabėgs, ir perėjo į mados dizainą. Na, o vėliau pasuko gastronomijos keliu, kuris tapo svarbiausia jos veikla. Šiuo metu pagrindinis Dovilės darbas susijęs su restoranais, taip pat ji su prodiuseriu Mantu Vilimu kuria maistui skirtą televizijos laidą „O ką skanaus?“. „Jei šiandien reikėtų įvardyti pagrindinę savo profesiją, sakyčiau, kad tai – gastronomija. Visuomet domėjausi daugybe dalykų, bet dabar esu ten, kur jaučiuosi geriausiai“, – džiaugiasi.