„Maisto gaminimas visada lydėdavo šeimos ir draugų susitikimus, tapdavo lyg meilės išraiška. Galiausiai šią meilės kalbą perėmiau ir pati“, – šypsosi maisto tinklaraščio „GReat in the Kitchen“ autorė Geistė RAICEVIČIŪTĖ (27). Negana to, dabar jos receptuose atsispindi ne tik aistra gaminimui, bet ir menui.
Vieni ryškiausių Geistės prisiminimų iš vaikystės susiję su maistu: pirmoje klasėje ant to paties stalo ruošiamos pamokos ir kartu kepami vafliniai blynai, valgio gaminimas kartu su babyte... Turbūt nekeista, kad vėliau meilę per maistą ji rodė draugams rengdama sekmadieninius vėlyvuosius pusryčius, per kuriuos būdavo galima rinktis net iš dešimties patiekalų, tepdama saldų glajų ant gimtadieninių tortų ar sukdamasi restorano virtuvėje.
Žmonės.lt prenumeratoriams – du receptai:
- Šokoladu aplietos datulės. Skoniu primena „Kinder Bueno“ saldainius
- Neatsivalgomi veganiški buffalo kąsneliai
Dabar gerokai ramesnėje namų virtuvėje Geistė kasdien paruošia tris keturis patiekalus vien sūnui, o įdomiausius receptus deda į tinklaraštį